Türkiye'nin en iyi haber sitesi
TİMUR SIRT

Akıllı telefonda altın üçgen

Büyük ekran, ince çerçeve ve kaliteli kamera üçgeni akıllı telefonda başarılı telefonun altın üçgenini tanımlıyor. Kamera, büyük ekran ve ince çerçeve Casper'ın yeni ürünlerindeki dönüşümü de iyi anlatıyor.
Telefonla yaptığımız şeylerin başarı oranı ve sayısı artıyor.
Casper VIA G1 Plus cep telefonu, 5.99 inç HD Plus Full LCD ekranıyla, telefon alanının maksimum bir şekilde kullanılmasını sağlayarak tüketiciye yeni bir deneyim sunuyor. Daha küçük çerçeve daha büyük ekranın avuç içine oturmasını sağlıyor.
Daha az çerçeve ile ekranın aktif kullanım oranını artırıyor. Casper VIA G1 Plus cep telefonu 16 Megapiksel ön kamerası ve ışığı nedeniyle kusursuz özçekim fotoğraflar çekiyor.
13 Megapiksellik arka kamerasıyla 9 farklı fotoğraf modu özelliği sunan VIA G1 Plus, IPS teknolojisi sayesinde ekrana hangi açıdan bakılırsa bakılsın renklerin çok canlı şekilde görülmesini sağlıyor. Ekranının büyük olması sayesinde sosyal medya dâhil her türlü okumayı kolaylaştırırken, oyunseverlerin de ilgisini çekiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA