Türkiye'nin en iyi haber sitesi
TİMUR SIRT

Şirket içinde öğrenme bitmesin

Üniversite hayatı bitince öğrenim hayatı bitmiyor. Dijital dönüşümün iş dünyasındaki alışkanlıkları yıktığı günlerde mevcut çalışanların yetkinliklerini artıracak eğitimlere ihtiyaç her geçen gün biraz daha artıyor.
Sosyal ağları kullanma, veri tabanlı iş yapma ve yeni dönüşüm projeleri için çalışanı eğitim için motive etmek kolay değil. Üstelik normal işleri yürütürken bunun için ekstra zaman harcamayı kimse istemiyor. İş Bankası'nın ana destekçisi olduğu Workup Girişimcilik Programı girişimleri arasında yer alan Pacer, şirketlerin çalışan eğitimlerinin yönetilmesini sağlayan eğitim ve topluluk yönetimi uygulamasıyla dikkat çekiyor.
İşin içine gönüllülük yerleştirmediğinizde eğitimlerin sürekliliğinin olmadığını gören Pacer, girişim heyecanıyla kurum çalışanlarının dijital dönüşüme katılmalarına destek oluyor.

EĞİTİM ELÇİLERİNİ BULUN
Şok market zinciri, Doğuş Otomotiv gibi kurumlarda kullanılmaya başlanan Pacer, çalışanlarınıza paylaşım yapabilecekleri ve sorularına cevap bulabilecekleri kurum içi bir eğitim topluluğu hazırlamanıza destek oluyor. Yani içinizde var olan yetenekleri kuruma kazandırıyor.
Ayrıca platform oyunlaştırma yetenekleri sayesinde motivasyonu da artırıyor. Oyunlaştırma elementlerini (rozet tasarımlarını, isimlerini ve puanları) şirketinizin kültürüne göre kişiselleştirebiliyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA