Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MERYEM GAYBERİ

Kararsız filan yok, iş tamam

Seçimlere üç gün kaldı. Ancak sosyal medyada ve yazılı medyada, geçen seçimler öncesinde olduğu gibi algı operasyonları gırla gidiyor. Onlar da gerçeği biliyor aslında. Seçim sonuçlarını, bal gibi biliyorlar.

Paralel troller de Gezici troller de bunu bildikleri için yeniden "Seçimde hile yapılacak" yalanına sarılmaya başladı. Kendilerine yakın şirketlerin anketlerinin sonucunu gördüler. Çaldıkları minarenin yine ellerinde kalacağını gördükleri için şimdiden kılıf dikmeye çalışıyorlar.

***

Seçimlere yaklaşırken medyada enteresan bir tezvirat daha başladı. "AK Parti tabanı partiye küsmüş"müş. "Büyü bozulmuş"muş. "Kararsızlar" çokmuş, "Rehavet varmış"mış… Öyle diyor bazıları.

Seçim meydanlarına bakılınca hiç de öyle gözükmüyor. Özellikle AK Parti mitingleri çok coşkulu, rehavetten, bozulan büyüden, küsmekten filan eser yok.
***

Bazıları, kendi koltukları, makamları, güçleri elden gidince 'tabanı küstürme' derdine düştü. Bazı muhafazakâr yazarların da destek verdiği bu kampanya en çok Paralel medya ile AK Parti muhalifi medyada sevinçle karşılandı.

Önce "Erdoğan meydanlara çıkmasın" dediler. CHP, MHP ve HDP üçü de bunu söyledi ve üçü de bu konuda YSK'ya başvurdu. YSK üçünü de reddetti.
***

Bu ülkede basın gazetecilik yapmıyor, siyasete operasyon yapıyor. Basın o kadar özgür ki; yüzde 52 ile seçilen Cumhurbaşkanına hakaret tehdit küfür ediyor, yetmiyor devletin sırlarını bile ifşa ediyor. Ondan sonra da "Basın baskı altında" diye ağlaşıyor. Tüm taktikleri bu ve her seçimde bunu yapıyorlar.
***

Halbuki meydanlara bakınca çok net görülüyor. Bu ülkede toplumda büyük bir karşılığı olan lider Cumhurbaşkanı Erdoğan. Yine toplumda karşılığı en güçlü parti de AK Parti.

Doğan medya, Paralel medya ve sosyal medyadaki algı operasyonu karşısında "Eziklemeye" başlayanlar, bence yanılıyor. Bu millet hangi partiyi desteklerse desteklesin casusları ve hainleri sevmez

Casustan hainden kahraman çıkartmaya çalışılıyor. Bunlar milleti aptal sanıyor Çünkü bu mecralardan her seçimde benzer operasyonlar yapılıyor. Her defasında da millet sandıkta meseleye el koyup, nihai kararı veriyor.

Bu sefer de öyle olacağından şüphem yok. Ha bu arada bazıları çok kızsa da seçim yasağından dolayı yayınlanmayan bir ankete göre iktidara gelecek parti yüzde 48 civarında oy alacakmış...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA