Türkiye'nin en iyi haber sitesi
EMİR SOMER

En pahalı gözlemci!

'HALİL Arslan' ismi, SABAHokurlarına yabancı değil... 12 Aralık 2009'da 'Adalet arazi oldu' başlığıyla Halil Arslan'ın gözlemcilikteki müthiş yükselişini anlatan bir haber yaptık.
KISACA özetleyelim: 4 Şubat 2007'den, 20 Nisan 2008'e kadar bir maç bile alamayan Arslan, Oğuz Sarvan MHK Başkanı olduktan sonra iki sezonda iki defa terfi ederek İkinci Lig gözlemciliğinden Süper Lig gözlemciliğine yükseliyor.
HABERİMİZDE Arslan'ın, Oğuz Sarvan'ın babası Muzaffer Sarvan'ın avukatı olduğunu, Bodrum'a 50 kilometre mesafede 30 dönümlük bir arazinin hazineyle sorununu çözerek tescilini sağladığını ve arazinin 4.5 ay sonra tapu kayıtlarına göre 1.6 milyon YTL'ye Sarvanlar tarafından satıldığını belgeledik. 2008 başında değeri 2.5 milyon dolar olan arazinin işlemlerini halledişinin, Arslan'ın gözlemcilikteki 'JET' terfilerinde rolünü açıkça sorduk.
SAYIN
Sarvan, her zamanki gibi bu soruları da yanıtlayamadı. Haber belgeli olduğu için, TFF de sessiz kaldı. Fakat Arslan o günden sonra Süper Lig'de maç alamadı. 'Gözlemciler Kurulu'nu kaldırıp gözlemci atamalarını da kendine bağlayan Oğuz Sarvan'ın, aile avukatı ve aynı zamanda hemşehrisi olan Halil Arslan'ı haberimizin ardından gözlerden uzak tutuşu ise sadece iki ay sürdü. 2006'da 1.6 milyon YTL'lik arazi işini çözen Arslan, Kasımpaşa-G.Antep maçıyla Süper Lig'e döndü. Hayırlı uğurlu olsun!
FAKAT sanmayın unutulduğunu...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA