Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Hamza hocanın kaderi pamuk ipliğine bağlı

G.Saray'da da Hamzaoğlu çok tartışılan bir isim. Sizce Dursun Özbek Hamza Hamzaoğlu ile sezonu tamamlar mı?
Hamza Hamzaoğlu'nun G.Saray teknik direktörlüğü Atletico maçından sonra bitti. O yenilginin ardından tek bir yönetici, futbolcu, kanaat önderi Hamza hoca hakkında açıklama yapmadı, arkasında durmadı. Bu desteği kaybeden bir teknik adamın kaderi her zaman pamuk ipliğine bağlıdır. Trabzon maçından sonraki açıklaması da Hamzaoğlu hocadaki özgüven eksikliğinin bir belgesi. 3 kupalı bir teknik adam olarak kendini kanıtlamak zorunda hissetti. Önünde çok zor günler var.
Burak Yılmaz bir ay yok. Galatasaray milli futbolcuyu çok arar mı?
Bundan önce Burak'sız takım denendi. Sneijder, Podolski ve Yasin ile oynadılar. Gerektiğinde Umut'u sahaya sürdüler. Burak formda olmayabilir, hocanın istediklerini de yapamayabilir ama takım alışkanlığı içinde önemli bir merkezdi. Bu nedenle bocalama olacaktır. Sadece G.Saray'da değil ekimdeki milli maçlarda da Burak'ın eksikliği hissedilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA