Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

40'tan önce 40'tan sonra

Kimse lige bu kadar iyi başlayacağını beklemiyordu Beşiktaş'tan... Siyah-beyazlılar her maç gol attı. İstanbul Büyükşehir Belediye maçı dışında karşılaşmaların tamamı oyun içinde hep lehine gelişti.
Gaziantep deplasmanı, geçen yıl ligi iyi bitiren takımlardan olduğu için zor gözüküyordu. Ancak Gaziantepspor'un bu sezon sadece bir gol atması bizi de bu mücadele öncesi sonuç açısından meraklandırmıştı.
Beşiktaş, Antep deplasmanında çok iyi bir 40 dakika oynadı.
Golü de buldu, pozisyonlar da buldu. 40. dakikaya 2-0, 3-0 girecekken, 40'dan sonra konsantrasyonu bozuldu. 40 ile 80. dakikalar arası oyun Gaziantep lehine döndü.

Akıl dolu pas
Maçta özellikle ikinci yarının başında tek kale oynamaya başladılar. Özellikle çizgiye inip ikinci direğe kestikleri toplarla üst üste pozisyonlar bulmaya başladılar, sonunda golü de attılar. Gaziantepspor 1-1'den sonra oyun hakimiyetini devam ettirirken, Beşiktaş kullandığı bir frikikte hazırlanış olarak çok güzel bir gol attı.
Önce Erkan Kaş, Uğur'a geri oynadı. Uğur 60 metre top attı Olcay'a. Olcay, Hilbert'e... Hilbert yine terse oynadı Fernandes'e.
O da akıl dolu pasıyla Almedia'ya "Al da at" dedi.
Beşiktaş iyi oynarken de kötü oynarken de öne geçti ama kötü oynarken bir fark vardı 3 gol birden yedi. Gaziantep'in son golünün uzatmalarda gelmesi Beşiktaş için kötü oldu ve böylece bu sezonki ilk yenilgisini de aldı.
İlk yarıda Beşiktaş, ikinci yarıda Gaziantep iyi futbol oynadılar. Sivok'un gereksiz penaltısı maçtaki en önemli nottu. Yunus Yıldırım çok iyi maç yönetti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA