Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Heyecan dolu bir maç

Bursa'da şahane bir zemin, çok iyi bir taraftar topluluğu ve attıkları gole kadar şahane bir Bursaspor vardı. Maç aynen öyle başladı. Fenerbahçe'nin hazırlık paslarına savunmadan başladığını bilen Ertuğrul Sağlam takımına önde baskılı başlayın talimatı vermişti. Takımı da bunu başarılı bir şekilde yerine getirdi. Tribünde ve televizyon başında olanlar Bursaspor'un golünün geleceğini hissediyordu. Ve geldi de... Çok yüksek tempolu başlamışlardı maça. Fenerbahçe kötü başladığı pas trafiğine ısrarla devam edince ilerleyen dakikalarda dengeyi kurdu. Bursa kalesine gelmeye başladı ve Caner'in zekice çabuk kullandığı korneri Krasic de ip gibi ön direğe kesince çok iyi bir koşu ve darbeli vuruşuyla Sow'la beraberliği yakaladılar. İlk yarının son 3-4 dakikasına kadar Fenerbahçe ağırlıklı oynandı, ilk yarının sonlarında Bursa tekrar oyuna hükmetti.

Maç iki takıma da gitti geldi
İkinci yarı 70'e kadar Bursa ilk yarının başlarında olduğu gibi maçı tek kaleye çevirdi. Bekir ve Egemen'in dikkati ve Volkan'ın becerisiyle geriye düşmedi Fenerbahçe. Ama 70'den sonra fizik olarak ayakta kalan takım Fenerbahçe'ydi ve oyun Fenerbahçe'ye döndü. Özellikle son 10 dakikada 2-3 net pozisyon buldular. Bu kez son bölümde maç Fenerbahçe'ye gelmişti.
Bursa iyi bir takım ama Fenerbahçe'nin fizik kalitesi de üst düzeyde. Aykut Kocaman sürekli oyuncularının yerini değiştirdi. Stoper başlayan Serdar 15. dakikada Bekir'le yer değiştirdi. Önde oynayan Kuyt, Caner ve sonradan giren Stoch ileride hemen hemen her bölgede oynadı. Sonuçta kaliteli ve heyecan dolu bir karşılaşma oldu.
Hakem Yunus Yıldırım'ı ise çok beğendim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA