Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Rahat oynadı şov yaptı

Tek taraflı, son bölümlerde rakibe imkan verilen bir mücadeleyi Beşiktaş farklı kazandı. Şov yaptı... Şenol Güneş herkesin nabzını tutarak Cenk'i üzmeyerek, Medel'i oynatarak, Caner'i son dakikalarda da olsa oyuna alarak, Lens'e şans tanıyarak maçı tamamladı. Babel'in şovu vardı. Quaresma kötü olduğu için değil, Lens oynasın diye çıkarıldı. Vasat oynayanı arasak bulamayız. Fabri cin gibiydi. Tosic muazzamdı. İki top direkten döndü. 'Bu gol de kaçar mı?' dediğimiz pozisyonlar var. Ama maç 5-1 bitti. Beşiktaş rahat kazandı ama rakip çok zayıfdı da ondan rahat kazandı değil bu Beşiktaş rahat oynayıp rahat kazandı. Atiba ve Medel'in skor ne olursa olsun mücadele etmesi alkışlanmalı. Tüm güçlerini ortaya koydukları bir futbol sergilediler.
Ama şuna da bir parantez açmak gerek. Çünkü bazen küçük detaylar büyük sonuçlar doğuruyor; lider Başakşehir geride kalan 16 haftada 15 puan kaybetmiş bu da bu sezon puanın 70 barajlarının altında kalacağını gösteriyor. MHK'ya bir şey sormak istiyorum bu uzatmalar neye göre belirleniyor. Son bir dakika içinde Negredo'nun vuruşunu kaleci çıkardı, dönüşü gol oldu. Her gol bir gün gelir çok aranılır. Diyelim ki 16 değil de 33 oynandı. F.Bahçe, Beşiktaş çekişiyor olsa averaj olsa. Bir kupa maçı olur çok erken kopar 90'ı da oynatma. Ama böyle bir ligde maçları 2 dakika, ona kıyak buna ayıp diye oynatmak ayıp. Kayıp zaman neyse ona göre maç sonuna eklenmeli.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA