Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Twitter teşhircileri..

İdil Demirel harika bir söyleşi yapmış, dünkü Günaydın'da.. Ruhsal Tedavi Uzmanı Çağatay Öztürk ile Twitter'i konuşmuş.. Öztürk de çok çarpıcı açıklamalar yapmış.. "Ben söylemiyorum.. Amerika'da katıldığım bir kongrede, dünyaca ünlü uzmanlar söylüyor" diye..
Geçen yıldan beri dünyada bu Twittircilerin sayısı 1500 misli artınca, ruh sağlığı uzmanları "Ne oluyoruz" diye toplanmaya başlamışlar..
Toplantılarda ortaya çıkan sonuç..
"Twitter yazanlar teşhirci.. Okuyanlar röntgenci.."
Amerikalı ünlü Psikolog Abraham Maslow "Çocukluklarında anne ve babaları ile yanlış ilişkiler kurup kişilik sorunları ile büyüyenler, twitter gibi sanal ortamlarda kendilerini var etmeye çalışırlar" demiş. "Böyleleri etraflarında bir ortam yaratıyorlar ve bir yere ait olma içgüdülerini tatmin ediyorlar.."
Dahası.. Freud'un Kastrasyon Kompleksi.. Özelini mahremini herkese açanlar, penislerini (Serdar Turgut'un alanına girdik işte) kaybetme kompleksinin bir uzantısını yaşayanlarmış..
Daha da dahası..
Twitterciler teşhirci ya.. Yaşlandıkça teşhir ettikleri şeyler birer birer ellerinden gidiyor ya.. Teşhir edecek şeyleri kalmıyor.. Bu da onları ruhsal olarak ölüme yaklaştırıyormuş..
Özet..
Twitter saplantınız varsa, bir ruh doktoruna acilen görünmenizde yarar var!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA