Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ferrari eşitliği!..

Ferrari, gazetecilerin önünde arabasının direksiyonuna oturmuş, pozlar vermiş, sonra basmış gitmiş.. Gazetelerde resimleri var..
Eee!.. Normal..
Ama resim altlarında bir de bilgi var.. Son zamanlarda formsuzluğu ve bitkinliği yüzünden Mustafa Denizli tarafından dikkati çekilen, ünlü mankenlerle sabaha karşı alkollü yakalanan Ferrari'yi trafik polisleri de yakalamış meğer.. Üfletmişler.. Alkollü çıkmış.. Ehliyetini almışlar..
Yani suçun ağırlığına bakar mısınız?..
Alkolden ehliyeti kaptır, sonra Türk trafik polisini hiçe saydığını gazetecilere poz vererek ilan et.. Trafik polisimiz, Ferrari hakkında işlem yapmış mı acaba?.. Yoksa Kıvanç olayında olduğu gibi adama gidip "Kusura bakma. Hıncal yazdı, seni almak zorundayız" mı diyecekler?.
Çünkü ehliyet ceza olarak geri alınmışken, araba kullanmak, hele böyle meydan okurcasına kullanmak "Paran kadar konuş" la geçiştirilecek suçlardan değil.. Olmamalı..
Savcılar nerdesiniz?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA