Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Kim biliyor?..

"Bu Galatasaray, Trabzon ve Fenerbahçe'yi yenemez. Ama Trabzon ve Fener de onu yenemez. Bu iki maçta Galatasaray en az 4 puan kaybeder" dedim.. Ne zaman?. 16 Mart Salı günü..
Galatasaray Trabzon'a savunmasının feci bir hatası ile 1-0 yenildi.
"Bu Galatasaray Fener'i yenemez. Fener de onu yenemez. Yeter ki Guiza gene 40 metreden bir tane oturtmasın, ya da Galatasaray savunması feci bir hata ile kendi kalesine atmasın" dedim. Ne zaman?. 23 Mart Salı günü..
Galatasaray, kalecisinin feci hatası ile, 40 metreden gelen palavra bir şutla, 1-0 yenildi gene..
Şimdi ben, iki haftanın Galatasaray maçlarını, hem de oynanmadan hem de, hatta 15 gün öncesinden başlayarak okuyorum da, Rijkaard denen adam, önünde oynanan maçı niye okuyamıyor söyler misiniz?.
O zaman benim aşağılık kompleksli meslektaşlarım, "Bu Rijkaard futbolu bilmiyor. Ben ondan iyi biliyorum" dediğim zaman nasıl oluyor da, utanmadan ve sıkılmadan benimle dalga geçmeye cüret ediyorlar ve sonra özür dilemiyorlar?.
Karşıma geçip benimle Rijkaard'ı tartışacak yürek hanginizde var, merak ediyorum, şimdi?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA