Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yaz için bire bir..

Yani yerli, yabancı basında okuduklarımdan sonra Gece ve Gündüz gibi aptalca bir Türkçe isimle oynayan Knight and Day'i görme duyusu hiç yoktu içimde.. Hele de Tom Cruise'un o garip tarikat peşinde olmasının kişisel antipatisi de eklenince..
Yani, yapacak başka şey kalmayınca gittik, 3 hafta falan olmuşken başlayalı..
Fevkalade eğlenceli, fevkalade keyifli bir yaz filmi çıktı karşıma.. İyi yazılmış, iyi çekilmiş, iyi oynanmış..
Dijital teknolojinin imkanları kullanılarak çok iyi aksiyon sahneleri de yaratılmış.. Bir de dünya turu.. Amerika'dan başladık.. Karayip Adaları'na gittik.. İspanya'ya iki sene evvel gittiğim Pampalone Sam Fermin, hani boğaların sokakta koştuğu festivale, bu hafta sonu gene festival için gideceğim Sazlburg'a uzandık.
Üstüne üstlük.. Tom Cruise da harika oynuyor. Sinemada en sevdiğim rolü oldu. Balon öyküde senaristler müthiş de espriler yazmışlar ona.. O kadar çok güldüm ki..
Filmdeki tek arıza Tom Cruise'un yanında çok yaşlı duran Cameron Diaz.. Oysa 62'li Tom, Cameron'dan tam on yaş daha büyük..
Doğanın kadınlara acımasızlığı mı, Tom'un o hep çocuksu tipi mi, bilmem..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA