Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Bir keyif ki..

Gene müthiş keyifli bir albüm.. Gene Kalan müzik. 7 Kocalı Hürmüz'ü günlerdir çevire çevire kaç kez dinlediğimi hatırlamıyorum. Hele de yaz günleri için, harika bir yol plağı..
7 Kocalı Hürmüz, filmlerden seçilmiş şarkılardan oluşan bir demet.. Ender Akay (Ezel'in kardeşi) ve Sunay Özgür hazırlamışlar.
7 Kocalı Longa diye başlıyor.. Ardından solistleri arasında Gülse Birsel'in de olduğu, müthiş neşeli El Hubb..
"Açılsın memeler, süzülsün gözler/ Dövülsün tavına gelince sözler/ Devrilin yatağa zevklenin kızlar/ Çok şükür bu gece yatsıdan sonra/ Gökten adam, gökten erkek, gökten koca/ Gökten şapur şupur herif yağacak.."
Romantik Balıkçı harika bir Karadeniz..
"Bu gece lazım" gene bir şen şakrak..
"Ateşe baca lazım, kitaba hoca lazım/ bana bir koca lazım, o da bu gece lazım" diyen de konuk sanatçı Şevval Sam.. Şevval müthiş ki, ne müthiş. Düet yaptığı da Sarp Apak..
Atilla Özdemiroğlu'nun Sezen'le ünlenen "Hürmüz" şarkısını bu defa Şevval okuyor, yeni bir düzenleme ile. Harika..
Beyaz'ın, Karagöz filmindeki harika türküsü "On kere demedim mi sana" bu defa hem de nasıl çarpıcı bir düzenlemeyle (Kıvanç K.) Vokaliz seslendirmiş. Ama ne seslendirmiş, bu kadar olur..
Ve de ünlü kanto.. Yangın Var ve gene Vokaliz'in muhteşem yorumu..
Ve finalde Haluk Bilginer.. Düzenleyen de o, söyleyen de..
"Darda kaldım ay hanım/ Gönlüme girdin ay hanım/ Gel beraber yatalım/ Yangın yeri gül hanım.."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA