Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Gazetecilik!..

Bakın.. Ünlü balkon sahnesi öncesinde taraflardan birinin, Fox ve Sabah muhabirlerini uyarması, haberin değerini düşürmez, bir.. Bu iki gazetecinin birine alet olduklarını göstermez iki..
Gazetecilik casusluk değildir. Nasıl haber alır, gazeteci?..
Ya bugün pek bol yapıldığı gibi, devlet eli ile servis edilir.. O zaman "Kullanılma" vardır. Ama haber de vardır. Ya da.. Ki aslolan budur.. Gazetecinin çevresi vardır. Bu çevre içinde herkesten önce haber alır. Gider, izler ve yazar. Bu tam gazeteciliktir.
Bazen bu ikisi birleşir. Birisi belli bir görüntünün yayılmasını ister. Gazeteci için de görüntü caziptir. Haberleşirler. Haberi çevresi olan ve kaynağı ifşa etmeyeceğine güvenilen gazeteci alır, herkes değil. Başarı bu farkı yaratmaktır.
Bu olayda, Sabah ve Fox Muhabirleri, bu farka sahip olduklarını gösterdiler.
Alkışlık haber yaptılar.
Haa.. Onların gazeteciliği birilerinin işine yaradı. Yarar. Her gazetecilik birilerinin işine yarar. O zaman yapmayalım mı?.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA