Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Yaşa Fatih Hoca!..

Fatih Hocamı ne kadar kutlasam azdır. Türkiye Futbol Federasyonu'nun ne kadar eyyamcı, ne kadar aciz bir kurul olduğunu her hafta milyonlarca kişinin önünde kanıtlıyor..
Israrla ve inatla, akreditasyon kartını kurallara uygun asmıyor, saklıyor..
Böylece boyunun iki metre uzadığını sanıyorum.
Koskoca (!) Federasyonun gücü, Fatih Terim'e geçmiyor.. Zokora üzerinde oynanan çok açık seçik oyunlara (Haksız kırmızı kart. Akılmaz üç maç ceza ve sözüm ona bir maç eksiltme, ama gene de Fener maçında oynamasını önleme) itiraz ettikleri için Trabzon Başkanı ve yöneticisini cart diye ceza kurulan sevkte tereddüt etmeyenler, kaç maçtır, Fatih Hoca'nın önünde yerlere kadar eğiliyorlar. Federasyonun gözlemcisi görmüyor. Temsilcisi aldırmıyor, saha komiseri aldırmıyor..
O zaman kaldırın kuralı kardeşim.. Fatih Terim, Fatih Terim de, ötekiler, mesela Terim'in kendi yardımcıları ve saha ekibi, hamam böceği mi?. Onlar niye takıyorlar?.
Terim Hoca, Galatasaray yönetiminin de nasıl iki yüzlü olduğunu sergiliyor.. İş Fener'e gelince "Kurallar uygulansın.."
Fatih Terim'e gelince, kural tanımazlık serbest.. Demek Galatasaray'a göre kurallar ikiye ayrılıyor.. İhlal edilebilecekler ve edilmeyecekler..
Hadi canım sen de..
Ve de.. Spor asgari ahlaktır, değil mi?.
15 yaşındaki çocukları "Protesto ediyorlar" diye tartaklayan, tutuklayan, aylarca içerde tutan ülkede, Fatih Terim usulü protesto, Fatih Terim usulü kurallara baş kaldırma serbest..
İmparatorun o "Terörist" diye tutuklanan çocuklara ve gençlere nasıl kötü örnek olduğuna kimse aldırmıyor bu ülkede.. Ne Federasyon, ne kendi kulübü, ne savcılarımız.. Gücü gücü yetene ülkesi burası.. Terim'e kimsenin gücü yetmiyor..
Yarın gece 20.00'de izleyeceksiniz, kural tanımaz imparatoru, ekranlarda..
Akreditasyon kartını görebilen olursa bana haber versin..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA