Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Aydınlar'a..

Futbol Federasyonu Başkanı M.Ali Aydınlar'a bir dost notu.. (Gerçek dostlarının kimler olduğunu nihayet fark etmiştir, dilerim.)
Sakın istifayı düşünmeyin.. Bu ülke tarihine gelmiş geçmiş en kötü yönetici olarak geçersiniz..
Bugün gelinen durumu, siz yarattınız.. Temizlemek de sizin göreviniz.. Topu atmak istediğiniz kongre, nerden geldiğini herkesin bildiği talimatla sizi ateşe atan kararı verdi.
Şimdi yapacağınız şey, yasa ve yönetmeliklerin size verdiği yetkiyi, bu defa başkasına devretmeden, Etik Kurul, ya da PFDK'yı görevlendirmeden, federasyonunuzla ve en kısa zamanda kullanmanız..
Gereken tüm kararları, hak, hukuk, adalet ve vicdan içinde, hiç bir etki altında kalmadan vermeniz. Kararları açıkladığınız toplantıyı "Şu anda görevi de bırakıyorum" diye bitirebilirsiniz..
O gün.. Ancak o gün..
O zaman, fanatiklerin etkileyemeyeceği tarih sizi "Baştan hatalı davrandı ama, sonunda en yürekli kararları verdi" diye yazacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA