Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

FB TV devamda..

Bie nvenue Fener'in ilk golünü attıktan bir kaç dakika sonra DigiTurk'te görev yapan bir dostuma mesaj attım..
"Biraz sonra Maraton'da, Marcus, golün net ofsayt olduğunu anlatırsa, bu maçı nakleden iki Lig TV spikerinin yüzü kızaracak mı?. Tekrarlara ve çekilen çizgiye rağmen, bariz ofsaytı tartışmaya bile açmadılar.."
Maraton başladı ve Marcus konuştu.
"Gol net ofsayttı. Topla kaleci arasında duran, kalecinin görüşünü önleyen ve dikkatini dağıtan adam pasif ofsayt olmaz. Son zamanlarda bu hata çok yapılıyor.."
Marcus'un böyle diyeceğini adım gibi biliyordum. Çünkü bir hafta önce, Beşiktaş'ı son saniyede getiren gol de tıpkısının aynisi bir "Ofsayt" sonucuydu ve Marcus "Aktif/ Pasif" farkını görüntü üzerinde çok iyi izah etmişti.
Lig TV, Fener TV gibi yayın yapmaya devam ediyor. Ya da, Lig Tv sunucuları, futbol kurallarını bilmiyorlar.. Bilmedikleri gibi, kendi TV'lerinin lider programını da bi zahmet izlemiyorlar..
Pes..
Bir "Pes" de, Maraton'da "Milletin vekili" olarak oturan Hakan Şükür'e.. Meclis'te konuşmuyor.. Maraton'da da konuşmuyor.. Bu pozisyon için ağzını bile açmadı..
Bir insanın susarak on binler kazanması, atalar sözünün gerçekliğinin kanıtı..
"Sükut altındır.."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA