Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Kıbrıs'ta devrim..

Yanlış anlamayın. Bu bir iletişim devrimi.. Sevgili Dostum Ertan Birinci, yıllardır bir binanın peşinde.. Hatta amele gibi başında.. Gider gelirim, ilerliyor, ilerliyor.. Sonunda bitti.. Açılışta orda olmam lazımdı, gidemedim.. Ertan'ı aradım..
"Bitti, tamam da ne oluyor.. Kıbrıs ne kazanacak bu işten" dedim.. Mesele bina değil, içindekiler, biliyorum çünkü..
Özetledi.. Binaya, aile adını vermiş. Birinci..
- Birinci Medya Plaza.. Uluslararası alanda 'Convergence' denen hemen hemen tüm medya dallarını bir araya getiren bir "İletişim" binası..
- Kıbrıs'ın ilk çağrı merkezi ile TeleAsistanlık ve Tanıtım hizmetleri verilecek. 118 servisleri açılacak.
- Kıbrıs'ın ilk seyircili TV Stüdyosu açılıyor. Derneklere ve kurumlara ücretsiz ev sahipliği yapılacak.
- 3 televizyon kanalı daha yayın hayatına başlayacak. Bunlardan en önemlisi Türkiye'de bile halen var olmayan Denizcilik Kanalı. Hedef 10 kanal..
- Kıbrıs Genç TV - First Fm tamamen digital ve hd yayına geçtiler.
- Gençliğe ışık tutacak iletişim aletleri sergileniyor. Okullar bu bölümü sürekli gelip inceliyorlar. Öğrencilere uygun fiyatlarla satış da var.
- Kıbrıs'ta yine bir ilk olan Medya Akademi'de, ara elemanlar Türkiye'deki ve Kıbrıs'taki profesyonel uzmanlar tarafından yetiştirilecek ve kendilerine sertifikalar verilecek.
Birinci Medya Plaza, Kıbrıs'a hayırlı olsun Ertan..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA