Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Aykut ve Alex!..

Mevlüt Tezel dün, "Aykut Hoca Alex'i neden sevmiyor" diye soruyordu. Sevmediği kesin. Daha önceki yıl, arkasına Altan Tanrıkulu ile birlikte Hürriyet'i alıp, Alex'i temizlemeğe kalkmıştı da perişan olmuş, Aziz Yıldırım'ın emriyle takıma koyduğu Alex, attığı ve attırdığı gollerle Fener'i şampiyon yapmıştı.
Şimdi bir daha deniyor.. Aziz Başkan da içerde ya..
Kendilerine güveni olmayan hocalar, takımlarında karizmaları kendilerini aşacak oyuncu istemezler. Vizyonları "Büyük hoca"nın, büyük oyuncularla oynadığı, onları bir arada oynatabildiği için 'Büyük' olduğunu anlamaya yetmez.
Aykut "Fener demek ben demek" demek istiyor, mesele bu Sevgili Mevlüt..
Alex her maç en fazla 10 dakika top oynuyor. Ama Aykut'un Fener'i o kadar kötü oynuyor ki, kazanmak için bu 10 dakikaya muhtaç..
Aykut, Alex'i kesmek istiyorsa, bunu sene başında, arkasında duramayacağını geçmişte gösterdiği büyük laflar ederek, bir yıldızın moralini bozarak değil, Fener'e öyle bir futbol oynatarak yapmalı ki, seyirci o harika takıma baksın ve "Alex, bu 11'de sırıtıyor" desin..
Alex'i, Aykut'un kompleksleri değil, oynattığı futbol kessin..
Ama nerde o hoca!..
Aykut orada büyük hoca olduğundan değil, Azizsilinlere "Gık" demediği için duruyor..
Bunu da herkes biliyor!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA