Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Palavrayla gemi yürüse..

Ünal Aysal "Galatasaray, Türkiye'nin Atatürk'ten sonra en büyük markasıdır" demiş.. Son sözcükte iki harf hatası var., ".. markasıdır" değil, "..markasıydı.."
Bizzat yaşadım.. Gördüm.. Fanatik Fenerli Acun, görüntüleri kendi programında yayınladı.. Brezilya'da, Singapur'da, Afrika'nın balta girmemiş ormanlarında saz evlerde yaşayan yerli halk "Türkiye" deyince "Galatasaray", "Galatasaray" deyince "Türkiye" diyordu..
O devir 2 bin yılında bitti. Yeni milenyumda gelen başkan ve yönetimler, efsaneyi yok etmek için ellerinden geleni yaptılar ve başarılı(!) oldular.. "Galatasaray en büyük markadır" diyen Aysal'ın yüzü, yazının içindeki resme bakınca kızarır mı acaba?.
"Galatasaray" en büyük markaysa, "Galatasaray Adası"nın adı niye "Suada" oldu, Ünal Bey?. Eloğlu enayi mi, dünya markasını kaldırıp sudan bir isim koysun?.
Galatasaray Adası'nın adı "Galatasaray" olmaktan çıktı Ünal Bey, duyuyor musunuz beni?. Görüyor musunuz resmi..
Otoparkçı "Galatasaray Adası" yazsa "Ora nere" diyecek halk.. Öyle unutuldu, marka..(ymış..)
Kaçak inşaatlara, mühür kırmalara belediye "Nedense(!)" göz yumdu. Ön Görünüm Müfettişleri, ellerinde yıkım aletleri, arkalarında televizyon kameraları Ada'ya gelmediler "Nedense(!).."
Galatasaray, bu çirkinlik anıtı "Ucube" adanın sahibi olarak, kaçak inşaat ve mühür kırmalar yüzünden mahkemelere düştü.
Ama Ünal Aysal, Rahmetli Özhan'ın 10 para için 10 yıl peşkeş çektiği Galatasaray Adası'nı, bu yasaları hiçe sayan adamdan tek celsede geri alabilecekken, o üç kuruşa tenezzülen ses çıkarmadı..
Şimdi de cart kaba kağıt..
"Galatasaray en büyük markadır!.."
O zaman başkan, Kuruçeşme'ye git, o tabelayı al ve kim hak ediyorsa, onun başına çal..
Yanında da bir ayna bulundur, artık stadında "Ali Sami Yen", adasında "Galatasaray" yazmayan kulübün Sayın Başkanı..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA