Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Top bakanlıkta..

Dün sabah Genelkurmay Başkanlığı'ndan aradılar.. Genelkurmay Başkanı Org. Necdet Özel adına, Başkanlık Basın ve Halkla İlişkiler sözcüsü Tuğgeneral Ertuğrul Gazi Özkürkçü..
Yıllar önce sakat raporu alan Aziz Yıldırım'ın tutuklu olduğu süre içinde, ikinci defa, bu defa bedelli askerlik yaptığına dair haberlerin iç yüzünü sormuştum.
Tuğgeneral Özkürkçü, "Askere alma işlemlerini Asal (Asker Alma Dairesi) yürütür. Genelkurmay, bu daireye ihtiyaçlarını bildirir ve ilişkisi de o noktada biter. Asal işlemleri tamamen Milli Savunma Bakanlığı sorumluluğundadır. Olup bitenlerden Genelkurmay'ın bilgisi olmaz" dedi.
Yani..
Top şimdi Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'da..
Sayın Bakan,
Nedir bu sahte rapor, bir.. İkincisi..Yurt içinde hem de tutukluyken özel bir haktan yararlanmak, hem de daha önce askerlikten muaf tutulmuşken bir de üstüne bedelli askerlik yapmak haberlerinin iç yüzü nedir?..
Bi zahmet araştırılıp açıklanması için emir verir misiniz?.
Şehit cenazeleri durmadan köy, durmadan kasaba, durmadan gece kondu evlerinden kalkarken, millet biraz hassas da!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA