Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Söylemezsen şerefsizsin!..

Hayatta en kızdığım laftır "Bildiklerimi bir söylesem.." Biliyorsan söyle.. Söylemezsen, ya yalancının tekisin, ya da korkak.. Bunların ikisi de şerefli iş değil..
Ama günümüzde bu şerefsiz söylem moda oldu. Tonla yazı okuyorsun. Eylemi yapanın adı yok.. O zaman niye yazdın kardeşim.. Yer, zaman, isim vermezsen, ben senin köşe mi yazdığını, masal mı anlattığını nerden bileyim. Günde yirmi yazı yazarım öyle..
Ben yazacaktım, Mevlüt (Tezel) gene erken davrandı..
Nurgül Yeşilçay dizisinden ayrıldı ya.. Baş erkek oyuncu Ertan Petekkaya, "Nurgül'ün gidişinin ardındaki gerçeği söylesem yer yerinden oynar" demiş, Posta'nın kadın söyleşi yazarı Canan Danyıldız'a.. O da "Bu nasıl laf Ertan Bey" diyeceğine, almış manşetine çekmiş..
Kadınlar erkeklerden şikayet etmesinler.. İnsan insanın kurdu, dünyada.. Kadın kadının kurdu, ülkemizde..
Şimdi ben "Canan'ın o lafı manşete çekme sebebini söylesem yer yerinden oynar" desem, ne hissedersin Canan?.
Söylemesi kolay.. Kim tutar beni?.
Şimdi o lafın arkasında bir kadının, hem de ünlü bir kadının namusu, şerefi, onuru var, öylesine çöplüğe fırlatılır gibi atılan..
Mevlüt dün "Dik dur Nurgül, eğilme" demiş. Konu Nurgül değil ki.. Ertan..
Sallayan o.. O zaman benim hitabım ona..
"Söylemezsen ve yeri yerinden oynatmazsan, şerefsizsin!.."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA