Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Abbas gene yolcu!..

"Aaaa!. Çok oldun" demeyin.. Bu gazeteye girdiğimden beri o kadar az izin yapmışım ki, bir seneye yakın alacağım var, nerdeyse. İdare "Kullan şu izinleri yavaş yavaş" diyor.. Hayatımın en keyifli saatlerini odama kapanıp sizlerle buluştuğum yazıları yazarken geçirdiğim için, benim için tatil asıl o.. Bu yüzden, özel bir sebep olmazsa bir yerlere gitmiyorum, eski okurlar bilir..
Deniz güneş merakım da yok.. Öyle olunca kısa kısa aralar veriyorum..
Geçen hafta İzmir'e "El öpmeye" gitmiştik. Bu defa, siz bu satırları okurken ben Antalya'da olacağım..
17. Antalya Piyano Festivali bu gece açılıyor, Selman Ada'ya inat!. Devlet Opera ve Balesi'nin beceriksiz Genel Müdür vekili, rezil ettiği Bodrum Bale ve Aspendos Opera Festivallerini, 15 Temmuz bahanesiyle bu yıl iptal ederken, Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel "Tam da turizm sezonunda dünyaya kapanmak değil, açılmak zorundayız" diyerek, Expo 2016 etkinliklerine hem de Elton John konserleri ile devam etti. Antalya Piyano ve Film Festivallerinin de yapılacağını açıkladı.
Piyano Festivalinin açılış gecesinde dünya çapında ünlü bir genç yıldız var. Çin asıllı Amerikalı genç piyanist Zhang Zou, Akdeniz Filarmoni Orkestrası eşliğinde Çaykovski'nin o enfes, o çok popüler 1 numaralı piyano konçertosunu seslendirecek. Müthiş yorumu kadar güzelliği ve çekiciliği ile ayrı popüler bir yıldız Zou!.
Gürer Aykal yönetimindeki orkestra ikinci yarıda iki popüler, iki neşeli eser çalacak.
İlki Ferit Tüzün'ün Anadolu sesleriyle süslü, Türk Kapriçyosu.. İkincisi de harika.. Rimski Korsakov.. İspanyol Kapriçyosu.. Oleee!..
Antalya'da olanlar.. Hala bilet almadıysanız, hemen Biletix'i arayın. Belki kalmıştır.
Bu konser kaçmaz. Bu gece yaşanmalı..
Abbas, salı günü gene bu sütunlarda olacak.. İnşallah!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA