Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

..ve Beşiktaş!..

Beşiktaş'ın en büyük zaafı bana sorarsanız, Şenol Güneş.. Hala yerleşik bir kadro kuramadı. Her maç başka adamlar. Kimse yanında kimin oynayacağını bilmiyor.. Kalabalık kadro, Şenol'un kararsızlığı yüzünden avantaj değil, dezavantaj oldu ve bir türlü oturamadı, bu bir.
İkincisi.. Kadro bazı yerlerde kalabalık ama, takımda hala güvenilir iki stoper yok.. Marcelo ve Tosiç ikilisi çok açık veriyor. Bir de karşılarında geçen haftaki Eren gibi her yere koşan bir santrfor ve ikinci santrfor gibi ileri çıkan ama bu defa doğru vuran bir Sneijder olursa.. Tosiç, Bülent Yıldırım sahiden hakem olsa, bu hafta zaten gördüğü kırmızı kart yüzünden oyunda yoktu.. Kart kesin olduğu için yüreksiz hakem, faulü bile çalmadı. Çalamadı. İki stopere, ne takıma ne taraftara güven vermeyen kaleciyi de ekleyin.. (Hangisi olsa fark etmez.)
Gökhan ve Caner bu ülkenin en iyileri. Ama orta saha ve ötesi... Atiba geçen yılları aratıyor. Talisca hele ikinci yarı hiç görünmedi. Cenk Tosun kayıp. Abubakar'ı henüz çözemedim. Gökhan İnler harika ama Quaresma dahil ötekilerin takıma pek yararı yok..
Hocasını yeni değiştiren Akhisar'ı hem de hakemle, nasıl zor yendiler.. Ayni oyunu Galatasaray affetmez..
Farklı oyunu, takımı Şenol bulur da üç idmanla yerleştirir mi?. Ondan da emin değilim..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA