Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Abbas yolda..

Efendim Abbas kulunuz siz bu satırları okurken, 40 yıl önce, o zamanki eşine verdiği sözü nihayet tutmak için yollarda olacak..
Holly "Anadolu Evleri" diye bir fotoğraf sergisi açmak için yollara düşerdi.. "Seni mutlak götürmem ve Safranbolu Evleri'ni göstermem lazım. En güzel değil sadece, en iyi korunmuş eski Anadolu evleridir onlar" dedi. "Söz, gideriz" dedim. Olmadı, bir türlü.
Holly'nin başaramadığını Türker Ağabeyim (İnanoğlu) yaptı. Safranbolu onun doğum yeri imiş meğer.. Ve de doğduğu kentte onun için bir tören düzenlenmiş. Karabük Üniversitesi'ne bağlı Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar Fakültesi, Türker Ağabey'e "Fahri Doktorluk" ünvanı veriyor.
Onun töreni..
"Vay, sana artık 'Doktor' diyeceğiz öyle mi" dedim, Türker Ağbi'ye.. "Ben zaten doktorum" dedi. Meğer daha önce de Afyon Kocatepe Üniversitesi Fahri Doktor yapmış, ağabeyimi.. Bu ikincisi..
Size dönüşte ayrıntılarını yazarım. Tören yarın çünkü. Öbür gün de dönüş yolundayız..
Yani Abbas gene yolda ve dükkan, salı günü kapalı.. Perşembeye buluşmak üzere..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA