Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

İçişleri Bakanı’na!.

Sayın Soylu,
İstanbul Trafik Müdürü, polislerini ısrarla ve inatla saklamaya devam ediyor.. Ne sizin genelgenizi umursuyor, ne eleştirileri..
Salı günü akşam üzeri, Okmeydanı'ndan, Etiler çıkışına gelene dek, köprü trafiği tıkanmıştı, her akşam olduğu gibi...
Yol boyu ne bir tek trafik aracı gördüm, ne de bir tek trafik polisi..
Ne gördüm?.
Emniyet şeridine, babasının evi gibi fütursuz dalan tam 54 araç.. Yedisi çakarlı.. Arabaların çoğu servis aracı. Okullar kapalı ama, çoğu da "Okul Servisi" ne hikmetse..
En acısı.. Arka arkaya üç servis aracı gidiyordu Emniyet şeridinde.. Onların arkasında da bir polis aracı.. Trafik polisi olmadıkları için o suça karışmıyorlardı herhalde..
Servis rezilliğini görünce aklıma İstanbul halkının bana yıllardır söylediği geldi.
"Servislerle boşuna uğraşma.. Polisin onları denetlemesini sağlayamazsın. Çünkü trafik polisleri ikinci maaşlarını servisçilerden alıyorlar.."
Tanıdığım çok polis kardeşim var. Pırıl pırıl insanlar.. Ama servislerin hem kent içinde, hem TEM, hem E-5'te trafiği böyle fütursuz katletmeleri, bu kadar rahat makas atıp, bu kadar rahat Emniyet Şeridinde gitmelerinin de bir sebebi olmalı, ki var..
Denetimsizlik..
Uyuşuk İstanbul Trafik Müdürünüzün umurunda değil çünkü, ne eleştiriler, ne de sizin genelgeniz.. Onu bir tek gün kilit saatlerde otobanda gören yok.
Çünkü onu da denetleyen yok.. Ne Emniyet Müdürünüz, ne valiniz!.
O bana yolladığınız trafik kitapçığını okuyan tek kişi yok İstanbul'da Sayın Bakanım!.
Saygılarımla..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA