Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Hollywood’da Oscar rüzgârları..

90'ıncı Oscar Ödülleri'nin dağıtılmasına parmakla sayılı günler kaldı.. Los Angeles'ta her sokakta her yönden Oscar esiyor. Oscar kokuyor. Koklayanların biri de, bu köşenin Hollywood muhabiri Safter Yılmaz tabii..
İşte onun kokladıkları Aktörler ve Yönetmenler Sendikalarının geçen haftalar içinde verdikleri ödüllerden sonra Oscarları kimlerin kazanacağı aşağı yukarı belirlenmiş durumda..
En iyi film ödülünü "Shape of Water" filminin ve en iyi yönetmen Oscarını da bu filmin yönetmeni Guillermo del Toro'nun kazanması kesin gibi..
En iyi erkek oyuncu olarak "Darkest Hour" filminde Churchill'i canlandıran Gary Oldman herkesin favorisi.. Kadın oyuncu olarak "Three Billboards" filminin yıldızı Frances McDormand Oscar'ı aldı bile.. Yardımcılarda Oscarlar, iki zalimi canlandıranlara, yani "Kötü"lere gidecek gibi..Erkeklerde "Three Billboards" filminden ırkçı şerif yardımcısı Sam Rockwell.. Kadınlarda "I, Tonya"da, kızının hayatını kaydıran muhteris anne Allison Janney..
Diğer önemli iki ödüle gelirsek.. "Get Out" filmi ile Jordan Peele'in orijinal, 89 yaşındaki James Ivory'nin de "Call Me by Your Name" ile adaptasyon senaryo ödüllerini almaları bekleniyor..
En iyi çizgi filmi ödülünü de "Coco"nun kazanması Hollywood'da beklenenler arasında.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA