Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Avengers!..

Valla yazıyı telefon rehberine döndürmek istemiyorum.. Gençler bilmez, eskiden PTT basar evlere dağıtırdı. Kime telefon bağladılarsa onların listesi. Birini ararsak rehbere bakardık.
Şimdi gençler ceplerinde taşıyor. Tık.. İşte o..
Marvel'in son Avengers filminde ne kadar Marvel kahramanı varsa, orda.. Ne kadar ünlü oyuncu varsa, onlar da orda.. Yazmaya kalksam, yarım sayfa isim..
Peki ortada film var mı?.
Valla akla hayale gelmez rekorlar kırdığına göre olmalı.. Seyircilerin ortalama notu, "10 üzerinden 9" olduğuna göre olmalı.. Sinema eleştirmenlerinin çoğu beğendiğine göre olmalı..
Ama Mehmed, Bir Cihan Fatih'i yavaşlığı yüzünden ne kadar sıktıysa beni, bu Marvel filmi de hareketinden o kadar sıktı. Aksiyon kere aksiyon.. Kavga, dövüş sahnelerini çıkın aksiyon filmlerinden, geriye bir hikâye kalır. Aksiyon sadece görüntü şovu diye eklenir hikâyeye çünkü.
Avengers'da aksiyon sahnelerini çıkın, geriye bir şey kalmaz. Çünkü yok.
Ne birinin hikâyesi var, ne ikisinin aşkı, sevgisi falan filan.
Aksiyon sahneleri gerçekten güzel ama, saatlerce.. Her gün baklava ama sadece baklava yerseniz, buyrun sofraya..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA