Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Fatih’e rağmen!..

Sevgili Şansal kardeşim (Büyüka), gene "Kazanan haklıdır" diyecek mi bilmem, ama Galatasaray Şampiyonluk yolunda "Sırat Köprüsü"nden, Fatih Hocamla değil, Fatih Hocama rağmen geçti. Benim fikrim bu..
Fatih Hocam kızmasın gücenmesin!.
"Dediğim dedik çaldığım düdük" inadıyla, Hocalık yapılmaz.. Yanlışlarını göreceksin. "Ben yanlış yapmam" deme sakın Hocam. Hatasızlık yüce Allaha mahsustur.
Daha maçın başında 2-0 öne geçen takım, maçı "5"e taşıyacakken, onları dizginlemek, orta sahayı şut mesafesine kadar boşaltıp geriye çekilmek, oraya maç boyu kaç kez geleceği şüpheli rakibe bir de yerleşme fırsatı vermek.. Dikkat buyurun şut mesafesinde yerleşme ve 18 içinde durmadan karambol imkânı vermenin nesi "Teknik" Direktörlük" sen söyle Şansal Kardeş?.
Galatasaray golü kapanma karambolundan yediği halde, ayni karambolları durmadan yaratan oyunda ısrar etmenin manası ne peki?. Göre göre, bile bile lades olur mu?.
"Akhisar'ın gol kaçırması üzerine kurulu" bir lades üstelik!.
Adamlar da kaçırdılar durmadan.. Son saniyede bile.. Muslera topu en uzaktan taca atacağına, orta sahadaki arkadaşına ayakla atmaya kalkınca.. Ayakla vurduğu on topun dokuzunu rakibe atan Muslera hem de, gene Akhisarlı'ya yollayınca adamlar geldiler. Şutlarını da attılar.. Gol olsa santra yok.. O an ekran başında kaç Galatasaraylı kriz geçirdi kim bilir..
Ne demek "Gene kaçırsın gene ona attırırım" Fatih Hocam.. Senin gibi dünya deneyimli bir Hoca o penaltıyı Gomis'e attırır mı?. Hem de o kadar kritik bir anda..
Daha kaç gün önce gene böylesi bir "Şampiyonluğa mal olacak" penaltıyı kaçıran adamı, gene o topun başına gönderirken hiç düşünmedin mi Hocam, Gomis o an hangi baskıların altında.. "Gene kaçırırsam" diye düşünmemesine imkan var mı?. Öyle düşünen adam, düşündüğü penaltıyı atabilir mi?.
Üstelik Gomis Akhisar maçının en kötü oyuncularından da biri.. Onu da mı görmedin?.
Fatih Terim, 1999- 2000 sezonunda Galatasaray'ı Avrupa'nın zirvesine taşırken bir psikoloji dehasıydı, hocalığının yanında..
Şimdi kişisel inatlarına mahkûm olan bir insan..
Hocam iki maç kaldı.. Rahat ol.. Sakin ol.. Soğukkanlı ol.. Hatalarını gör, kabul et.. İnatlarından vaz geç!.
Ancak öyle olursan, "İnandığını yapma" hakkın doğar.. Sağlam, sakin ve doğru düşünen kafanın inandığı, Galatasaray'ı şampiyonluğa getirir çünkü..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA