Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Paylaşıp duralım..

Ümit Aktan, sosyal medyadan bir paylaşımı Türkiye okurlarıyla paylaşmış. Ben de o paylaşımı sizinle paylaşacak kadar sevdim.
"Milli takım hocası Mircea Lucescu, Galatasaray- Beşiktaş derbisinde sahadaki tek Türk futbolcu Gökhan Gönül'ü izleyip notlar aldı.." Güldünüz değil mi?. Ama düşünün de..
Ülkeme "Çavuşescu Romanyası" diye hakaret eden dünyanın unuttuğu, işsiz adamı, Yıldırım Demirören, Milli Takım'ın başına getirdi.
Nasıl getirdi?. Romanya'ya adamın ayağına giden Dursun Özbek nam zatın elinden kaparak..
"Dursun hiçbir şey yapmadıysa, Fatih Terim'i getirdi" diyenler, Terim'in Luce'den sonraki ikinci tercih olduğundan niye söz etmiyorlar?.
Bu arada.. Fatih Terim federasyona açtığı tazminat davasını kazanmış. Bazı yakın dostlarım "Terim bu tazminatı bir hayır kurumuna bağışlamalı" diyorlar.
Mesela Fatih Altaylı.
Şimdi ben Fatih'le sille tokat kavga etsem (Beni fena halde döver ya), meslek etiğine aykırı hareket ettiğim için de Sabah beni kovsa, yasal tazminatımı almayacak mıyım?.
Peki niye o tazminatı sanki almaya hakkım yokmuş gibi, kalkıp birine veya bir kuruma bağışlayacakmışım, söyler misiniz?.
Ayrıca.. "Meslek etiğine aykırı hareket etti" diye adamı kovana alkış.. Meslek etiğine aykırı hareket eden ayni adamı iş başına getirene de alkış.
Hay benim şaşkın spor medyam!.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA