Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Ömür’e acıdım!.

Şaka falan değil.. Sahiden acıdım, sevgili arkadaşıma..
Güya bana cevap diye Hürriyet gazetesinin çift sütununu baştan sona işgal eden yazısında, eski dediklerine, yani klişe cümlelerine yeni tek satır ekleyememiş.
Bunca yazıda cevap verecek tek satır bulamazsam, nasıl üzülmem..
Dünyanın dört bir yanında bir avuç gözü kara Hayvan Hakları savunucusu aktivist, on yıllardır bunları söylüyor.. Ezber satırlar bunlar Ömür, ezber..
Oysa Ömür gibi toplumun içinde yaşayan, hemen her hafta toplumun önüne çıkıp şarkılar söyleyen ve dünyayı iyi bilen bir kadının daha derli toplu, daha makul, okuyanları daha düşündürecek şeyler söylemesi lazımdı. Fark yaratması lazımdı. İnsan nefretini böyle ortaya koymamalıydı.
Yapamıyor.. Acıdığım o..
Bak Ömür, yandaş tweetlerine sığınıp eski namelerle güya saldırdın ama kılım kıpırdamadı. O satırların hepsine yıllardır yanıt verdim, çünkü..
Çözüm önerilerimi de kamuoyu biliyor.
Ama sen, yıllardır sorduğum, tekrarlamaktan bıktığım soruma, o upuzun içi boş yazında gene cevap vermedin?.
"Ömür sen hiç uygar bir ülkede sokak köpeği gördün mü?. Niye yok?"
New York'ta.. Cenevre'de.. Roma, Londra, Frankfurt'ta?. Önüne bir Avrupa ve Amerika haritası koyayım, gözünü kapayıp parmağını bas..
Orada?.
Niye yok acaba Ömür, niye?.
Niye uygar ülkelerin hiç birinde sokak köpeği yok?.
Hadi bu defa cevap ver.. Bir yazı yaz ki, sadece bu soruma yanıt olsun..
Bekliyorum..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA