Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

..Ve Dursun Özbek haberleri..

Sevgili Okur Temsilcim, Dünkü Sabah Spor'daki "aSpor'daki bir söyleşi" kaynaklı Dursun Özbek haberine de dikkatini çekerim.
Mustafa Cengiz'den tek satır olmayan "Galatasaray Sayfası"na, Serkan Korkmaz Müdürümün, aSpor'da Dursun'la yaptığı söyleşi manşet olmuş.
Oysa ayni gün ajanslar Mustafa Cengiz'in konuşmasını da geniş geniş vermiş, mesela Hürriyet ve Türkiye manşet yapmıştı. Cengiz sözlerini bir Antep deyişi ile bitirmişti.
"Ekmedim bostan, yemedim karpuz.." Ne demek istemişti acaba?.
Dursun- Serkan söyleşisini izlemedim. Ama Sabah'ta okuduklarımdan Serkan'ın baştan sona çanak sorular sorduğu ve verilen her cevaba kafa salladığı anlamını çıkardım.
Dursun Özbek, 90a'da çok konuştuğumuz ve Serkan'ın çok iyi bildiği konularda gene yalan yanlış sallarken, müdürümün araya girmemesi ve "Ama" diye başlayan sorular sormaması fevkalade ilginç geldi bana..
İki yıldır yorumcusu olduğum 90a'nın moderatörü olan müdürümü itham etmek istemiyorum.
O söyleşiden aynen haber yapan Spor Servisimizi de..
Seçim cumartesi. Yani öbür gün. Dilerim o güne dek gazetemde bir Galatasaray sayfası da Mustafa Cengiz'e ayrılır, onun açıklamalarına da yer verilir.
Senden dileğim şu Müdürüm..
Serkan, sen ve ben, o söyleşiyi birlikte izleyelim, sonra üzerinde konuşalım. Çünkü konu çok hassas.. Niye hassas olduğunu da gene yüz yüze söylemek isterim!.
Acil.. İş işten, atı alan Üsküdar'ı geçmeden..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA