Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Müjdeler!..

Aslında gecikmiş müjde..
Geçen sezonun tiryakilik yapan "Klasik Sabahlar Pazar Konserleri" geçen hafta başladı..
Ben Ankara'daydım, 10 Kasım'da hayatının ilk Anma Törenine katılacak minik yeğenim Leyla ile birlikte TED'de (Ankara Koleji) olmak için.
Bu hafta ikincisi..
Pazar Sabahları, Kadıköy'deki Eminönü iskelesinin ikinci katındaki o kitapları ve hatıra eşyalarıyla gezmeye doyamayacağınız, dostlarınızın özel günleri için seçme armağanlar bulacağınız İstanbul Kitapevi içindeki, muhteşem "İstanbul" manzaralı kahvede oluyorduk ya hani.. Ve de konservatuar öğrencilerinden çeşit çeşit müzik dinliyorduk, bir çay, kahve parasına..
Onlar işte, başladı..
Bu pazarın konseri "Musikimizde Kadın Bestekarlar Serisi" temasıyla hazırlandı. Dilhayat Kalfa ve Leyla Saz'ın eserlerini, İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuarı öğrencilerinden Ecem Aytekin (Solist), Orkun Zafer Özgelen (Tanbur) ve Miraç Nalkıran (Kanun) seslendirecekler.
Haftaya pazar, "Öğretmenler Günü" ya.. Ona özel, sürpriz bir konser var. Bu defa Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Konservatuarı öğrencilerini dinleyeceğiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA