Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SEVİLAY YAZIYOR SEVİLAY YÜKSELİR

Hangisine "Hayır" diyorsun baba?

Babam sıkı bir "Hayır"cı! Kellemi kessen, "Evet" demem diyor başka bir şey demiyor. Niye? Çünkü CHP "Hayır" diyor da ondan! Kızmıyorum ona. Daha doğrusu kızamıyorum. Çünkü 83 yaşındaki Hamdi Bey kendini bildi bileli altı okçudur! Hayatı boyunca altı okun altına mühür basmış bir fanatik CHP'lidir! Her daim onlar ne demişse onu yapmış bir taraftardır! Bazı zamanlar karşı karşıya geliyoruz. Tartışıyoruz hararetle. Anlatmaya çalışıyorum dilim vardığınca. Dinlemiyor bile beni. Başa çıkamadığı zamanlarda da babalık gücünü yani otoritesini kullanıyor! "Tamam yeter kes! Tansiyonumu fırlattın yine!" deyip fırçalıyor beni bir güzel. Korkuyorum bir şey olacak diye o yüzden üzerine de gidemiyorum. Ama bir yandan da ikna etmek istiyorum. Tam, "Ne yapsam da, nasıl etsem de babama Evet dedirtsem" diye düşünürken posta kutuma bir mesaj geldi geçen gün. Allah razı olsun süper okurum İbrahim Yıldırım'dan. Hızır gibi yetişti imdadıma yani.
Mesajının başına, "Neden evet diyorum?" başlığını koymuş, altına da madde madde sıralamış bütün değişiklikleri. Bugün tüm maddeleri kullanamayacağım yer darlığından dolayı ama inşallah cumaya tamamlayacağım.
Şimdi izninizle ona yani bizim evin komutanına seslenmek istiyorum buradan:
"Babacığım... Hamdi Bey... Bak yine sinirlenme tamam mı? Şu anda karşında değilim. Sen okurken ben senden çok uzaklarda olacağım. Sakin sakin oku lütfen. Sonra da bana bir cevap ver. Anlat yani. Niye 'Hayır' diyorsun? Hangisi mantığına uymuyor? Hangisi seni irrite ediyor? Söz veriyorum senin cevabını pür dikkat dinleyeceğim ve her neyse de buraya yazacağım. Canım babacığım... Sen benim başımın tacısın. Birtanemsin..."

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA