Çiğ tüketilmesi gereken besinler
PİŞİRİRKEN DİKKAT!
Yiyecekleri pişirme şeklimiz kalori değerlerini de etkiliyor. Örneğin, bazı sebzeler çiğ yenildiğinde daha sağlıklıyken bazılarının da besin değerleri pişince açığa çıkabiliyor
EN SON GALERİLER
- 1 Klinik Psikolog Esra Ezmeci: Narsist, manipüle ede ede tüketir
- 2 Balın içerisine ekleyip tüketin! Halsizliği bitiren şifa deposu yorgunluğa deva oluyor...
- 3 Tüm vücudu iltihaplardan arındıran mucize besin! Sadece 1 tane tüketmek sizi yeniden doğmuş gibi yapıyor...
- 4 Yaza incecik girmek isteyenlerin dermanı bu besinde! İştahı bıçak gibi kesiyor
- 5 Sabahları kahvenize bir kaşık ekleyin! Vücuttaki tüm ödemi ve fazla yağı atıyor
- 6 Bu besinleri tüketmeyenler %30 daha sinirli! Meğer doğal bir antidepresanmış…
- 7 7 günde karnı dümdüz yapıyor! Ünlülerin diyetisyeni anlattı…
- 8 Bilim insanları açıkladı: Yaşlanmayı durduran tek egzersiz!
- 9 Kahvaltıdan önce 1 kaşık içerseniz haftada 4 kilo verdiriyor! Vücuttaki yağları cayır cayır yakıyor
- 10 Kanserin ilk belirtisi sabahları ortaya çıkıyor! Uyandığınızda bunu yaşıyorsanız...
- 11 Karaciğerinizin zehir dolu olduğunu gösteren ilk belirti! İhmal edilirse ölümcül oluyor