Kaynatıp içtiğinizde şifa oluyor! Hücreleri onarıp kanser riskini ortadan kaldırıyor
Meyveler arasında sayısız faydasıyla öne çıkan karadut, dut ailesinin en sulusu olarak bilinir ve kendine özgü koyu bordo-siyah renge sahiptir. Karadut, oldukça hassas bir meyve olup, taze olarak tüketilebileceği gibi reçel, marmelat, dondurma veya meyve suyu gibi çeşitli şekillerde de kullanılabilir. Karaduttan elde edilen şurup ise hem doğal hem de son derece sağlıklı bir şifa kaynağı olarak öne çıkar. İşte karadut şurubuyla ilgili bilmeniz gereken her şey...
Kanseri önleyen bu mucize meyvenin şurubu da hem faydaları hem de lezzetiyle yeni favoriniz olacak. Yaşlanmayı önleyen, şekeri düzenleyen ve hatta iltihaplanmayı gideren karadut şurubunun tüm faydaları ise şöyle…
EN SON GALERİLER
- 1 Ne kadar uyusam da dinlenemiyorum diyenler dikkat! Meğer nedeni o vitaminin eksikliğiymiş…
- 2 İl Sağlık Müdürlüğü harekete geçti: Yardım isteyen kanser hastası kadın tedavi altına alındı
- 3 Türkiye'de kaç kişide görüldü? Sağlık Bakanlığı'ndan Batı Nil Virüsü açıklaması
- 4 SON DAKİKA: Sağlık Bakanlığı tek tek yanıtladı! İşte maymun çiçeği virüsü hakkında sık sorulan sorular ve cevapları...
- 5 Klinik Psikolog Esra Ezmeci: Narsist, manipüle ede ede tüketir
- 6 Balın içerisine ekleyip tüketin! Halsizliği bitiren şifa deposu yorgunluğa deva oluyor...
- 7 Tüm vücudu iltihaplardan arındıran mucize besin! Sadece 1 tane tüketmek sizi yeniden doğmuş gibi yapıyor...
- 8 Yaza incecik girmek isteyenlerin dermanı bu besinde! İştahı bıçak gibi kesiyor
- 9 Sabahları kahvenize bir kaşık ekleyin! Vücuttaki tüm ödemi ve fazla yağı atıyor
- 10 Bu besinleri tüketmeyenler %30 daha sinirli! Meğer doğal bir antidepresanmış…
- 11 7 günde karnı dümdüz yapıyor! Ünlülerin diyetisyeni anlattı…