Kesinlikle denemelisiniz! Patlıcanı kızartırken yağ çekmemesi için…

Kızartmanın kalorisi ne kadar fazla olursa olsun, birçoğumuz, damaklarımızda kalan o lezzetten vazgeçemiyoruz. Fakat çok yağlı olması da sağlığımızı kötü etkiliyor. Vazgeçemediğimiz bu lezzetin yağ çekmemesi için püf noktalarını biliyor musunuz? İşte sağlıklı bir kızartma yapmanın yöntemleri…
Giriş Tarihi: 27.04.2022 10:44 Güncelleme Tarihi: 27.04.2022 10:44

Severek kızarttığımız patatesten sonra en çok kızartılan sebzelerden biri de patlıcan oluyor. Aynı zamanda patlıcan en çok yağ çeken sebzelerden biri. Fakat fazla yağ tüketimi kalp damarlarını tıkayarak, birçok hastalığa da sebep oluyor. Gelin birlikte patlıcan kızartırken, yağ çekmesini önlemenin püf noktalarına bir bakalım.

HABERİN DEVAMI
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.