Kokusuz karnabahar pişirmenin püf noktası! Haşlarken suyun içerisine 1 kaşık koyun...

Seveni kadar sevmeyeni de olan karnabahar aslında sağlığımız için büyük faydalar sunuyor. Çoğu kişinin evinde pişirmekten kaçınmasının altında ise pişerken yaydığı koku yer alıyor. Ancak bu yöntemler sayesinde karnabaharı evde kokusuz pişirmeniz mümkün. İşte tüm püf noktalarıyla birlikte karnabaharın yararları...
Giriş Tarihi: 03.02.2024 12:52 Güncelleme Tarihi: 03.02.2024 16:23

Bugün İdilika'nın mutfağında, seveni de sevmeyeni de bol olan, kışın vazgeçilmez sebzesi karnabahara yer verdim.
Çorbasından salatasına, kıymalı yemeğine ve lalangasına kadar birçok yemek alternatifi sunan, her derde deva bu şirin sebze bize çok özel lezzetler vaat ediyor.

HABERİN DEVAMI
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.