Patatesleri çıtır çıtır yapan yöntem! Kızartmadan önce bir çorba kaşığı eklerseniz…

Patates kızartırken ya da fırında pişirirken, yanlış teknik uyguladığımızda, yumuşak olmasını sağlayarak, haşlanmış bir görüntüyle karşılaşabiliriz. Fakat çıtır çıtır olması için ne yapmanız gerektiğini biliyor musunuz? İşte bu yöntem patateslerin çıtır çıtır olmasını sağlıyor!
Giriş Tarihi: 15.11.2022 12:04 Güncelleme Tarihi: 15.11.2022 12:04

İster ezilmiş, isterseniz kızartılmış veya fırınlanmış olarak tercih edin, kavrulmuş patateslerin masadaki yeri bambaşkadır. Herkesin patates kızartması yapmak için kendine özgü tüyoları olsa da şef Millie Simpson, patataeslerinizi çıtır çıtır yapacak bir yöntem önerdi. Gelin birlikte bakalım.

HABERİN DEVAMI
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.