Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Tepkiler

Okuyuculardan çok tepki alıyorum. Neden hep kötü şeyler yazıyormuşum... Düşman mıymışım... vs.
Son Sheriff maçında yedek oyuncuları beğenmediğimi belirttim. Bunu eleştiren okuyucuma cevap yazdım. "O zaman siz olumlu bir görüşünüzü belirtin" dedim. Bir şey yazamadı, diyemedi.
Bizlerin görevi öncelikle eleştirmek. İyi gördüğümüzü de yazmak elbette. Ama hepimizin görüşü, bakışı farklı. Ben kötü bir oyunu veya sonucu hakeme fatura etmem. Başkası bunu görmez, sonucun suçlusunu tuttuğu takımın dışında arar.
Takımları büyük yapan, kendi dinamikleridir. Bu güç içinde rakibi de, hakemi de yenmesini başarıyorsanız zaten büyük kalıyorsunuz, iyi yönetiliyorsunuz demektir.
Hem bir spor adamı, hem de eleştirmen olarak daha iyiyi istemek hakkımız. Maça para verip, seyretmeye gelenlerin beklentisi gibi. Bunu istemek, yapmayanı eleştirmek düşmanlıksa, bu yazılanlara kızanlar, dostlarını bir kez daha gözden geçirsinler. Çünkü düşmana ihtiyaçları yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA