Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Eriyip giden saygınlık!

Fenerbahçe birçok oyuncunun, özellikle de Dentinho'nun peşine düştükten sonra, Aykut Kocaman'ın ağzından "yeni bir haber olmadığını" deklare etti.
Bunun hemen arkasından, Brezilya'nın Corinthians Kulübü'nün başkanı, Fenerbahçe'nin resmi ağızlarından yaptığı beyanlara nazire yaparcasına, "istediler ama vermeyeceğiz" açıklamasını yaptı.
Böylesine bilgi kirliliği içinde, inanarak fikir yürütebileceğimiz tek kaynak geçmiş deneyimlerimiz olarak önümüze geldi.
Dentinho'yu Fenerbahçe almak istedi. Ama bonservis ücreti yüksek geldi. Pazarlık sonucunda bir yere gelmek adına, "Böyle bir şey yoktur" açıklamasını yaptılar. Amaçları Brezilyalılar'ı yola getirmekti. Karşı taraf için, "Vazgeçtiğimizi görürlerse, geri adım atarlar" diye düşündüler. Şu ana kadar da hala öyle düşünüyorlardır.
İkinci Başkan Nihat Özdemir, en az 25 yıllık kulüp üyelerinin katılabildiği Divan Kurulu toplantısında transferi seslendirdi. Özdemir, "Daha büyüğünü yapacağız. Çarşamba veya Perşembe sonuçlanır" diye konuştu. Kulübün en akil üyelerinin gözlerinin içine baka baka verdiği bu sözün altı hala boş. Deneyimlerimiz buna camianın ağzına çalınan bir parmak bal yorumunu getiriyor. Galatasaray'ın aldığı oyuncular karşısındaki rahatsızlık için, ortamın gazını alma çabaları yani. Kürsüde konuşan Nihat Özdemir de olsa, temsil ettiği Fenerbahçe yönetimidir. Yani Aziz Başkan'dan başlayarak 15 kişiyi bağlayan bir söz.

HERKES OLDUĞU YERDE!
Çalışmaları gizli tutuyorlar. Olmayınca da "Böyle bir şey yoktur" diyorlar. Neden? Çünkü Aziz Başkan "Fenerbahçe kimi isterse alır" demiş bir kere.
Görüldüğü gibi, dünya gerçekleri ile örtüşmeyen bir hamaset var. Taraftarın söylediğine- yazdığına bakarsak, artık çok inandırıcı da olamıyorlar.
Son hamlede Aziz Yıldırım yeniden Kulüpler Birliği Başkanı seçildi. "Kulübümün haklarını daha iyi savunmak için istifa ediyorum" dediği göreve, yeniden talip olup, koltuğuna oturdu. Deneyimlerimiz o günkü sözlerin üst üste üç yenilginin ardından huysuzlanan taraftarların gazını almak adına söylendiği ispatladı bize.
Günün fırtınalarında dalgalanan denizler duruluyor ve herkes söylediği değil, olduğu yerde duruyor. Ama 100 yıllık kulübün saygınlığı yer değiştiriyor, kimin umurunda...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA