Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Avcı'nın hatası

Abdullah Avcı'nın gençlik hamlesi yeni bir heyecan arayanların desteğini buldu. Bu rüzgarla ne oynanan oyun ne de yenilgi konuşuldu. Halbuki bu hazırlık maçı da olsa FIFA listesine galibiyet halinde puan yazılacaktı. Rakibin teknik direktörü bile yoktu. Milli Takım'ın iskeletini oluşturacak tecrübeli isimlere karşı güvensizlik oluştu ve Abdullah Avcı sadece takımı oluşturmakta değil bundan sonra beklentinin yüksek olduğu oyuncularla da arasını düzeltmeye çalışacak.
Sadece genç oyuncuları A Milli formayla tanıştırmak için yapılmış bir organizasyon yaşandı. Avcı milli maçı önemsemeyerek büyük hata yaptı. Milli Takımımız hep yıldız oyuncuların ekstra performanslarıyla başarı kazandı. Avcı'nın kadrosunda oyuna girdiğinde heyecan verecek tek kişi yoktu. Buna rağmen sadece eski talebeleri diye formsuz oyunculara şans tanıdı.
Teknik adam ekibi kadar ilerler. Avcı'nın planını ve onu kadrosunun kapasitesini heyecanıyla değil mantığıyla analiz edeceklere ihtiyacı da var.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA