Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SÖZÜN ÖZÜ ÜNAL ERSÖZLÜ (EGE)

EGİAD

İzmir'de 1990 yılında 47 genç sanayici ve işadamının kurduğu Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD), her zaman kentin gündeminde yer alarak, topluma örnek ve öncü olma misyonu taşıyan, etkin bir sivil toplum kuruluşu olmayı başardı. Gençlerin sinerjisi, EGİAD'ı her zaman kente ve Ege Bölgesi'ne katkı getiren, bazı fikirsel açılımların tartışıldığı, kaliteli bir ortamda tuttu.
Bu nedenle herkese eşit mesafede olmayı başaran EGİ-AD'ı, İzmir ve Ege kamuoyu da, her zaman ciddiye aldı. Belki EGİAD'ın bu prestijli çizgisi nedeniyle, her seçim dönemi, çekişmeli geçiyor.
Temel Aycan Şen ve yönetiminin hakim olduğu, çok başarılı bir dönem sonrasında, yakında yeniden seçim var.
Temel Aycan Şen'in yönetiminden 2 kişi, yine oluşturdukları iki ayrı ekiple, başkanlığa ve EGİAD'ı yönetmeye talip. İkisi de nitelikli, iş hayatında kendilerini geliştirmiş, ikisi de yaptıkları işlerde başarılı olan, genç isimler. Seda Kaya ve Kenan Doğan...

HAK EDEN KAZANSIN

Ege Genç İşadamları Derneği'nin başkanlık seçimlerine, "Takım 12" ismiyle aday olan Seda Kaya ve arkadaşları, "Hedef 12" sloganıyla kampanya yürütüyorlar. Dün Seda Hanım ve ekip arkadaşlarıyla, kısa süre sohbet ettik. Kente yeni farkındalıklar katmak, bir sivil toplum örgütü olarak, EGİAD'a çok yakışacak işler yapmak, güzel projeler gerçekleştirmek istiyorlar.
Aynı şekilde, Kenan Doğan ve arkadaşları da heyecanlı. Yeni projeler peşinde. Yeni işler yapmak istiyorlar. Bize sadece "Hak eden kazansın" demek düşüyor. Elbette genç bir kadının, Ege Genç İşadamları Derneği Başkanı seçilmesi fikrinin de, çok sayıda insana sempatik geldiğini vurgulayalım. Hepsine başarı dileyelim...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA