Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Özgener yanlış yolda

Sporda iki haftadır medya savaşları yaşıyor. Daha doğrusu spor servisi şefleri birbirine girmiş durumda. Yaşadıkları rekabet dolayısıyla birbirlerine girmeleri doğal ama bu seferki kapışma farklı. Ercan Saatçi'nin kaseti ve Fenerbahçe-Galatasaray maçının hakemi Bünyamin Gezer'e verilen röportaj izni kapışmayı tetikledi.
Kadıköy'de yaşanan olaylı derbiyi Bünyamin Gezer yönetti ve Türkiye ikiye bölündü. G.Saraylılar'a göre maçın başında atılan yabancı cisim yardımcı hakemin kafasını yardığından dolayı derbi oynanmamalıydı. F.Bahçeliler ise hakem Gezer'in karşılaşmayı oynatmasını doğru buldu. Bu analizlerde bile kamuoyu önündeki fotoğrafa bakarak değil, kalbindeki renklerin sesine göre karar verdi. Maçtan iki gün sonra hakem Gezer sadece bir gazeteye röportaj verdi. Buna izin verecek tek kişi Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'dir. Birçok medya kuruluşunun hakem Gezer ile ilgili röportaj talebi varken Özgener'in emrindeki hakemi sadece bir gazeteye konuşturması ne kadar adildir? Bunu Özgener'e hiç yakıştıramadım. İnsanların güvenini kaybetmek para kaybetmeye benzemez.
Gelelim aynı Özgener'in ikinci hatasına. İki hafta önce bir spor müdürünün bir büyük takımla ilgili küfürlü açıklamaları medyaya servis edildi. Küfür edilen G.Saray'ın o yöneticiyi istifaya çağırdığı anlarda Türk futbolunun patronunun o müdür ve birkaç dostuyla yemek yemesi zamanlama açısından son derece yanlıştır. Son iki haftada böylesine ciddi hatalar yapan Özgener lig kızıştıkça ne tür hatalar yapacak, izleyeceğiz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA