Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ENGELSİZ EKONOMİ CEMALETTİN GÜRSOY

Özürlüye rapor ücretsiz

Sol ayağım dizüstü ampüte. 2004'te aldığım rapor oranım % 60. Vergi muafiyet belgesi için yeni bir rapor daha aldım. Onun da oranı % 60 çıktı. Maliye % 60'lık oranı 30'a kadar düşürmüş. Altına "Yenisini alın" notu düşmüşler. İyi de her defasında rapor için 140 lira veremiyoruz. Lütfen yardımcı olun. İrfan Şenboy/ Adapazarı
Yukarıda anlattım. Sağlamlara bir çırpıda çürük raporu verilirken sizin gibi sakatlar hak ettiği raporu alamıyor. Atalarımız boşuna söylememiş, "Öksüzü döveceğine çulunu yırt daha iyi" diye... Sorunuza gelince. Yılmayın. İl sağlık müdürlüğüne itiraz edip tekrar rapor alın! 5378 Sayılı Özürlüler Yasası'na göre engelliden rapor ücreti alınmıyor. Sizden hangi gerekçeyle ücret almışlar, hayret. Elinizdeki belgeleri gönderin. Gerekeni yapalım. Detaylı bilgi için (0216-417 7350/0542-5431801) telefondan Avukat Turgay Özcan'ı arayın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA