Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ GÜLTİKEN

Nihat Kahveci ve liderlik

Gel-gitlerden sonra Nihat transferi tamamlandı. Biraz sancılı sürece rağmen Nihat'ın Beşiktaş'a dönmesi önemli. Nihat, Beşiktaş'ın son yıllarda alt yapısından yetişen en önemli oyuncusu. Beşiktaş'tan yurt dışına transfer olurken kulübüne ciddi para kazandıran bir oyuncu. Kariyer olarak Türk futbol tarihinin yurt dışında oynayan en istikrarlı oyuncusu. Geçirdiği sakatlıklara rağmen her defasında geri dönmeyi başardı.
Daha da önemlisi Milli Takım'da çok başarılı işlere imza attı ve kaptanlığa kadar yükseldi. Kısacası Beşiktaş sonrasında da hep var oldu. Şimdi geri dönüyor. Beşiktaş açısından Nihat'a kavuşmak çok önemli. Futbolculuğunun yanında göstermiş olduğu liderlik özellikleriyle de Beşiktaş'ta ihtiyaç duyulan bu ciddi boşluğu kapatabilir. Transferiyle beraber kaptanlığın Nihat'a verilmesi, bu transferi Beşiktaş adına çok daha etkili ve başarılı hale getirir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA