Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ GÜLTİKEN

Yanlış yöntem

Gökhan Zan transferinde yaşananlar futbol kamuoyunu bir kez daha şaşırttı. Beşiktaş tarafında Gökhan konusunda ısrarcı olunmaması ve gönderilmesi konusunda bir fikir birliği olduğunu düşünüyorum.
Kamuoyunun bu oyuncu ile ilgili bilmediği bazı konular, yaşanan sıkıntılar belli bir yerden sonra sizi bu oyuncudan vazgeçme durumuna getirebilir. Beşiktaş'ta da Gökhan'la ilgili olarak süreç bu şekilde devam etti.
Gökhan'ın gönderilmesi bir karar olabilir. Bunu kendi kontrolünüzde medya yoluyla yönlendirebilir ve bitirebilirsiniz.
Ancak Zan'ın olayında teknik direktörün haberi yok. Bazı yöneticilerin haberi yok. Bana göre bu işten sorumlu olan yöneticilerin bile haberi olmadan bu süreç yaşandı. Beşiktaş milli bir oyuncusunu bedava ve yine bir zafiyet görüntüsüne düşerek elinden çıkardı.
Sonrasındaki açıklamalar da olaya ne kadar hazırlıksız yakalandıklarını gösterdi. 'Zaten mukaveleli olan oyuncunun çok para istediği' gibi bir açıklama ile başka bir yanlışa düşüldü. Kısacası yine Beşiktaş adına hoş bir görüntü olmadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA