Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ALİ GÜLTİKEN

Sıkıntı savunmada

İspanya kampında oyun anlayışı ve düzenleri, takım organizasyonu gibi unsurların yanında yeni gelen oyuncuların durumunu ve takıma ne kadar uyum sağladıklarını da gözlemleme şansı bulduk. Beşiktaş'ın elindeki oyunculara bakıp yaşayacakları maç temposu göz önüne alındığında en büyük risk defans bölgesinde. Burada yeni oyunculara rağmen alternatif eksiği var. Savunma, bir takımın en çok kart gören ve cezalı duruma düşen oyuncularının olduğu bölgedir.
Gökhan Zan ve Zapotocny ayrıldı. Toraman sakat. Elde yanlızca Ferrari ve Sivok var. Alternatif eksikliği sıkıntı doğurabilir. Ayrıca, defansın sağında Erhan ve solunda İsmail yeni oyuncular. Takıma katkıları olabilir gibi görünüyor ama bu hemen mi yoksa zaan içinde mi olacak; bu önemli. İsmail, maliyet konusundaki sıkıntıların getirdiği baskıyı aşabilirse zaman açısından daha önde.
Orta alanda Ernst ve Fink defansif görüntülerinin yanında top kullanabilen oyuncular. Fink'i özellikle Porto maçında beğendim. Defansif oynamasına rağmen hem öne doğru iyi asistler yaptı hem de ataklara katılıp ceza alanında pozisyon üretmeye çalıştı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA