Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ünlülerden unutulmaz sözler

* Beyaz Show'a katılan Seda Sayan, "Burası benim stüdyom" deyince Beyaz'dan itiraz geldi: "Sen öyle deyince, biz sanki burada kiracı gibi kaldık..." Sayan, diretti: "Ne yapalım kardeşim? Biz haftanın beş günü buradayız. Senin gibi haftanın bir günü değil..." Beyaz, fırsatı kaçırmadı: "Ama sana beş günde verdikleri parayı bana bir günde veriyorlar!.."
* Rizeli yarışmacı Serkan, Yemekteyiz yarışmasında aynen şöyle dedi: "Bunu artık tekrarlamaktan yoruldum. BURADA İLK VE SON OLARAK TEKRARLAYACAĞIM. Bir daha da tekrarlamam!.."
* Mehmet Ali Erbil şoförlük yapan Hakkarili yarışmacıya sordu: "14 yılda nasıl yaptın 8 çocuğu?" Tuba Ünsal araya girdi: "Kısa yol şoförü herhalde, uzun yol değil!.."
* "Hazret-i Firavun bir gün... Pardon... Firavun, hazret olmaz tabii ki... Ben Hazret-i demeye öyle alışmışım ki konuşmalarımda..." (Kanal D'de Esra Ceyhan'la programına katılan Ömer Çelakıl'ın zor anları.)
* Müjde Ar, "Haydi Gel Bizimle Ol"da Kenan İmirzalıoğlu'nun Aysun Kayacı ile film çevirme ihtimalini şöyle değerlendirdi: "Ne yani bizim Aysun'a mı yazıyor şimdi?" sorusunu ortaya attı. Sonra kendi sorusunu kendi yanıtladı: "Evet, sevişme sahneleri için bizim uzun boylu Aysun'u tercih etmiş olabilir. Böylece alta takoz koymaya da gerek kalmaz. Kenan ile Aysun'a takoza gerek yok. Kenan, takoz görevi görebilir..."
* Kanal D Ana Haber bülteninde muhabirden çok ilginç bir cümle geldi: "Abdullah Gül,
DTP'ye çok açık, üstü kapalı mesajlar verdi!.."
* Beyazıt Öztürk, NBA'de mücadele eden oyuncumuz Hidayet'in ismini Beyaz Show'da "Hidavent" olarak telaffuz edince, durumu kurtarmak için uzun süre ter döktü: "Ya Hidayet Türkoğlu da, onu ben kısaca Hidavent gibi şey yapıyorum. Nihavent gibi benim için o. Bir makam niteliğinde..."
* İlkokul beşinci sınıf öğrencisi, Disko Kralı'nda Hakkı Bulut'a sordu: "Vücudumuzda köprü nerede bulunur?" (Köprücük kemiğini kastediyordu) Hakkı Bulut bocaladı: "Göğüs kafesinde mi? Yok, değil. Aşağıda bir köprü var ama..." Küçük kız "Peki zar nerede vardır?" deyince, konuk hanımlar kıkırdamaya başladı. Okan hemen müdahale etti: "Yahu ilkokul beşinci sınıf seviyesinde bu sorular. Kulakta olur tabii, nerede olacak?"
* "Biliyorsunuz yarın ÖSS var. Ben de konuklarıma geçen yıl sorulmuş ÖSS sorularını soracağım. Yarın sınava girmesi gereken ama hâlâ televizyon başında bizi izleyen salaklar varsa onlar için de alıştırma olur!.." (Okan Bayülgen'in Disko Kralı'ndaki sözleri...)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA