Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Televizyon dedikoduları

Faruk Bayhan televizyon dünyasının duayenlerindendir. Kurduğu, geliştirdiği, yöneticiliğini yaptığı kanallar, bugün ülkenin en etkin, en saygın televizyon kuruluşları arasında yer alır. Ben de mesleki konularda bilgi ve tecrübeye ihtiyaç duyduğum her an ona başvurur, deneyimlerinden faydalanırım.
Bayhan'la iki yıldır Antalya Televizyon Ödülleri jürisinde son derece uyumlu bir mesai sürdürüyoruz. Televizyon dünyasına bakış açımız, değerlendirme kriterlerimiz birbirine çok benzediği için son derece verimli bir çalışma ortaklığı sergiliyoruz. Bu yıl da televizyon Oscar'larının dağıtımında diğer değerli jüri üyeleriyle birlikte, bizi yine zorlu bir değerlendirme maratonu bekliyor.
Geçenlerde üstadın İkonoskop adlı programına konuk oldum. Yayın bu akşam 21.40'ta Habertürk ekranlarında olacak. Tekrarı ise cumartesi 12.00'de yayınlanacak.
Televizyon dünyası, televizyon eleştirmenliği ve Antalya Televizyon Ödülleri üzerine son derece keyifli bir sohbet oldu. Meraklısı kaçırmasın...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA